Davant la situació excepcional ocasionada pel COVID-19 i la seva evolució, a LABORATORIS RAYT, S.A.U. seguim amb màxima atenció les mesures extraordinàries que es van adoptant per vetllar per la salut i seguretat dels nostres treballadors, clients i proveïdors, així com adequar-nos a l’exigent responsabilitat social que aquesta crisi ens requereix.

Estem gestionant aquesta situació de la millor manera possible i comptem amb la col·laboració dels nostres equips per poder garantir la nostra activitat i seguir oferint el nostre millor servei.

Una part important del nostre personal està fent teletreball. Poden seguir en contacte amb les persones habituals, preferiblement per email i telèfon, amb possibilitat de realitzar comunicació via Skype o altres mitjans electrònics.

Tots els nostres centres de producció estan treballant a ple rendiment, seguint el protocol intern de protecció i higiene.

Els nostres magatzems i transportistes continuen, en la mesura del possible, en disposició de continuar oferint el servei de preparació de comandes i lliuraments de forma habitual, sempre amb les degudes proteccions d’higiene i seguretat establertes per l’OMS.

LABORATORIS RAYT, S.A.U. assegura la disponibilitat de material en totes les plantes de producció durant les properes setmanes, fins al moment que pogués haver restriccions fora del nostre abast. S’ha de considerar la possibilitat d’un termini de lliurament més llarg de l’habitual a causa de les restriccions de mobilitat i transport.

Davant aquests moments d’incertesa volem transmetre el nostre fidel compromís amb les mesures que requereix aquesta emergència sanitària a nivell tant empresarial com personal, i ens seguirem adaptant als diferents escenaris que ens repti aquesta situació actual per continuar treballant sempre dins el marc establert per les autoritats competents.

Des LABORATORIS RAYT, S.A.U. els agraïm la seva comprensió i confiança.

Omple el formulari i t'enviarem el document sol·licitat per correu electrònic:Omple el formulari i t'enviarem el document sol·licitat per correu electrònic: